search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:19
MENU CLOSE

Νέο deal Κυριακού φέρνει τα πάνω – κάτω στην ελληνική τηλεόραση

14.07.2019 10:46
Νέο deal Κυριακού φέρνει τα πάνω – κάτω στην ελληνική τηλεόραση - Media

 

Νέα δεδομένα στην τηλεοπτική αγορά έθεσε η σύμπραξη του ALPHA με το Star.

Η συνεργασία των δύο καναλιών σε πολλά επίπεδα έγινε και για τη μείωση του κόστους, κάτι που είναι σημαντικό για τα οικονομικά των καναλιών. Όπως φαίνεται η συνεργασία των δύο σταθμών ανοίγει τον δρόμο και για άλλες παρόμοιες συμπράξεις.

Όπως αναφέρει το ένθετο Secret, o Θοδωρής Κυριακού του ΑΝΤ1 έχει κάνει άνοιγμα στον Γιάννη Αλαφούζου για ενδεχόμενη συνεργασία του καναλιού του Αμαρουσίου με τον ΣΚΑΪ. Ο μεγαλομέτοχος του ΑΝΤ1 είχε κάνει μία πρόταση αρκετό καιρό πριν ωστόσο επανήλθε με νέα, εμπλουτισμένη ακόμη περισσότερο από την αρχική ιδέα.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι δεν αποκλείεται το προσεχές χρονικό διάστημα να υπάρξει ραντεβού των δύο πλευρών για την υπόθεση.

Σύμφωνα με το Secret, ο βασικός πυρήνας της ιδέας του Θοδωρή Κυριακού έχει να κάνει με τον περιορισμό των ανελαστικών δαπανών που επηρεάζουν τα οικονομικά των καναλιών. Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά δεν αποκλείεται να αποτελεί πρώτο βήμα και για άλλες συνεργασίες με δεδομένο ότι οι καναλάρχες έχουν αποφασίσει να συμμετάσχουν από κοινού στον πλειστηριασμό του Mega.

Προς το παρόν βέβαια ο Γιάννης Αλαφούζος δε φαίνεται διατεθειμένος να συζητήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν αποκλείεται πάντως να δούμε άλλου είδους συνεργασίες που είναι αναγκαίες για να μειώσουν το κόστος.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:19