search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:37
MENU CLOSE

Μύκονος: Το τερμάτισαν οι φίλοι της Κάιλι Τζένερ με… ανθρώπινο μπόουλινγκ πάνω στο τραπέζι (Photos)

14.07.2019 13:54
Μύκονος: Το τερμάτισαν οι φίλοι της Κάιλι Τζένερ με… ανθρώπινο μπόουλινγκ πάνω στο τραπέζι (Photos) - Media

 

Σαν βγεις στον πηγαιμό για τη Μύκονο, να είσαι έτοιμος να τα δεις όλα, ακόμη και άνθρωπο να βουτάει με μάσκα βυθού, γλιστρώντας πάνω σε τραπέζια, για να πετύχει μπουκάλια με σαμπάνια.

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, αυτό είδαν στο Nammo’s αρκετοί πελάτες του φημισμένου sea side εστιατορίου, όταν μια μεγάλη παρέα, φίλοι της Κάιλι Τζένερ, το τερμάτισε έχοντας καταναλώσει μερικές δεκάδες μπουκάλια σαμπάνιας.

Υπό την επήρεια τρελού κεφιού, ένας από την παρέα επιστρατεύθηκε για να κάνει την ανθρώπινη μπάλα του μπόουλινγκ με κορίνες τα μπουκάλια της Moet & Chanton που είχαν πιει. Με την βοήθεια φίλων του που του έδωσαν την απαραίτητη ώθηση, και φορώντας την μάσκα -πιθανότατα για να μην χτυπήσει, αφού περίπτωση να πνιγεί δεν υπήρχε- διένυσε γλιστρώντας μια απόσταση δυο-τριών μέτρων πάνω σε τραπέζι και πέτυχε τον στόχο.

Τα μπουκάλια γκρεμίστηκαν και η παρέα τον αποθέωσε για το εγχείρημά του μέσα στην γενική ευθυμία και την τρέλα που επικρατούσε στο Nammo’s. Εκεί όπου έχουν λάβει χώρα πάρα πολλά τρελά και περίεργα στα δεκαέξι χρόνια λειτουργίας ενός από τα καλύτερα beach bar του κόσμου σύμφωνα με το Conde Nast Traveller, όπου κάθε επιθυμία πελάτη είναι σεβαστή και ενίοτε πραγματοποιήσιμη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50