25/02/2020 10:51:46

Μπαλάσκας για Εξάρχεια: Ό,τι κάνουν οι «μπαχαλάκηδες» μέχρι τις 17 Ιουλίου (Video)

Μπαλάσκας για Εξάρχεια: Ό,τι κάνουν οι «μπαχαλάκηδες» μέχρι τις 17 Ιουλίου (Video) - Media

 

Για τον τρόπο με τον οποίο θα «καθαρίσει» η αστυνομία τα Εξάρχεια, αλλά και για τον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μίλησε μέσα από την εκπομπή One Direct Weekend ο αντιπρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Απ΄ ότι μου λένε ο κ. Χρυσοχοΐδης μπήκε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο. Άρχισε δυναμικά ακόμα πριν μπει στο υπουργείο» τόνισε ο κ. Μπαλάσκας. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ό,τι κάνουν οι «μπαχαλάκηδες» είναι μέχρι τις 17 Ιουλίου, από κει και πέρα, «έχουν καταλάβει ότι πνέουν τα λοίσθια» υπογράμμισε. «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η είσοδος στα Εξάρχεια.

»Για να καθαρίσουν πρέπει κάποιοι άνθρωποι να μπουν, για να μπουν πρέπει να υπάρξει πολιτική εντολή» είπε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, κατέστησε σαφές ότι «τα Εξάρχεια θα ανοίξουν δημοκρατικά και επιχειρησιακά» για να συμπληρώσει πως «θα καταλάβουν ότι δεν τους παίρνει και θα φύγουν». Τέλος, εξέφρασε την πεποίθησή του πως «τα Εξάρχεια θα είναι το παράδειγμα για όλες τις περιοχές».

Πηγή: onetv.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.