29/05/2020 19:52:59

Πρετεντέρης: Το μιντιακό τοπίο θα αλλάξει εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ

Πρετεντέρης: Το μιντιακό τοπίο θα αλλάξει εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

Την πρόβλεψη ότι θα αλλάξει εντυπωσιακά το μιντιακό τοπίο και μάλιστα εις βάρος – όπως είναι αυτονόητο βέβαια, των ΜΜΕ που υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου κάνει ο Γιάννης Πρετεντέρης αναφέροντας οτι: «Εκ των πραγμάτων το μιντιακό τοπίο θα μεταβληθεί εντυπωσιακά τους προσεχείς μήνες και πάντως όχι σε βάρος της νέας πλειοψηφίας.Ελλείψει χρημάτων, κινήτρων αλλά και ακροατηρίου οι μιντιακές προσπάθειες στήριξης της προηγούμενης κατάστασης θα συναντήσουν σοβαρές δυσκολίες – τουλάχιστον στη μεγάλη πλειοψηφία τους».

Όπως αναφέρει το enimerosi24, σε μεγάλο βαθμό λοιπόν είναι σωστή η πρόβλεψη του δημοσιογράφου, δεδομένου ότι το σκηνικό άλλαξε… Ωστόσο πίσω από την πρόβλεψη του Γιάννη Πρετεντέρη κρύβεται η γνωστή (για τα μίντια) συζήτηση που αφορά στην κατανομή της κρατικής διαφήμισης και τα κριτήρια με τα οποία διανέμεται.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.