search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:09
MENU CLOSE

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Νίκος Πορτοκάλογλου τον Σεπτέμβριο «Μαζί για το Παιδί»

15.07.2019 12:11
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Νίκος Πορτοκάλογλου τον Σεπτέμβριο «Μαζί για το Παιδί» - Media

 

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα ενώσουν τις φωνές τους για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, στις 9 μ.μ., στο Ηρώδειο.

Η συναυλία τους θα είναι ταυτόχρονα απολογισμός και γιορτή, φόρος τιμής στις ετερόκλητες επιρροές τους και αναδρομή στις μεγάλες στιγμές της πορείας τους. Μαζί τους επί σκηνής θα βρεθούν οι Steve Tesser (κιθάρα, τραγούδι), Αγάπη Διαγγελάκη (τραγούδι, γιουκαλίλι, κρουστά), Βύρων Τσουράπης (μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, τραγούδι), Ηλίας Λαμπρόπουλος (βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, μπουζούκι, τραγούδι), Άκκης Αμπράζης (μπάσο, κρουστά), Δημήτρης Καλονάρος (τύμπανα, κρουστά) και Φίλιππος Σπυρόπουλος (κρουστά, τύμπανα).

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν στα σωματεία – μέλη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Εισιτήρια διατίθενται από τα Ticket Services και τα καταστήματα Public.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:04