search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:55
MENU CLOSE

Παραιτείται η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν από το υπουργείο Άμυνας

15.07.2019 15:25
Παραιτείται η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν από το υπουργείο Άμυνας - Media

 

Την πρόθεσή της να παραιτηθεί την Τετάρτη από το υπουργείο ‘Αμυνας, ανεξαρτήτως της έκβασης της ψηφοφορίας για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ανακοίνωσε πριν από λίγο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με ανάρτησή της στο Twitter.

«Θέλω αύριο να κερδίσω την εμπιστοσύνη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, την Τετάρτη θα παραιτηθώ από το αξίωμα της υπουργού ‘Αμυνας προκειμένου να βάλω όλες μου τις δυνάμεις στην υπηρεσία της Ευρώπης. Αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη για τα χρόνια με τις Ένοπλες Δυνάμεις», αναφέρει στην ανάρτησή της η κυρία φον ντερ Λάιεν, η οποία ηγείται του γερμανικού υπουργείου ‘Αμυνας από το 2013 και έχει προταθεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Για την εκλογή της, θα πρέπει αύριο να συγκεντρώσει τις ψήφους 374 από τα 751 μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:53