search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:04
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ κατά Δ. Μιχαηλίδου: Αυτά που είπε εκθέτουν συνολικά την κυβέρνηση

15.07.2019 15:26
Μιχαηλίδου: Αυτά είναι τα επιδόματα για οικογένειες και ευπαθείς ομάδες - Media

 

Σφοδρή επίθεση στην υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου για τα όσα είπε περί των αγωνιστών του αντιδικτατορικού αγώνα σε παρελθούσα εκδήλωση, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «παρά την κοινωνική κατακραυγή, η οποία κορυφώθηκε με την ανοικτή επιστολή δεκάδων αγωνιστών του αντιδικτατορικού αγώνα, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό, η κ. Μιχαηλίδου δεν αισθάνθηκε ακόμα την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη για την άθλια αναφορά της σε “ψυχικά νοσούντες”, για τους αγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα. Αυτό οφείλει έμπρακτα να το κάνει ο κ. Μητσοτάκης.

Τα όσα είπε η κ. Μιχαηλίδου προσβάλλουν βάναυσα τον ελληνικό λαό και τους διαχρονικούς αγώνες του για δημοκρατία και ελευθερία, εκθέτουν συνολικά την κυβέρνηση, αλλά και προσωπικά τον πρωθυπουργό που την επέλεξε για υφυπουργό Εργασίας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:01