search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:22
MENU CLOSE

Ευρωκοινοβούλιο: Κόντρα στη ΝΔ για την ψήφο στον Παπαδημούλη – Διαψεύδουν Βόζεμπεργκ & Ασημακοπούλου (tweets)

16.07.2019 07:18
Ευρωκοινοβούλιο: Κόντρα στη ΝΔ για την ψήφο στον Παπαδημούλη - Διαψεύδουν Βόζεμπεργκ & Ασημακοπούλου (tweets)  - Media

 

Ψίθυρο έχει προκαλέσει εδώ και μέρες η ψήφος των Νεοδημοκρατών Ευρωβουλευτών στον Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος ήταν υποψήφιος Αντιπρόεδρος της Κομισιόν. 

Ο Μάνφρεντ Βέμπερ του ΕΛΚ, είχε δώσει το σήμα να μην ψηφιστεί ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Θεωρώντας τον «ακραία δύναμη» της Ευρωομάδας της Αριστεράς. 

Σύμφωνα με το news247.gr ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ζήτησε από τους ευρωβουλευτές της ΝΔ να υπερψηφίσουν την υποψηφιότητα Παπαδημούλη, παρά την αντίθετη γραμμή του ΕΛΚ. Στη συνεδρίαση της Ομάδας της ΝΔ αντιρρήσεις φέρεται να έφερε η Άννα Ασημακοπούλου, στο τέλος όμως-και σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες- φέρεται να είπε πως τελικά θα δώσει θετική ψήφο.

Υπέρ του Δ. Παπαδημούλη ψήφισε και ο Νίκος Ανδρουλάκης, που εδώ και καιρό έχει ταχθεί υπέρ της συμμαχίας σοσιαλιστών, πράσινων, φιλελεύθερων και αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο, προοίμιο ίσως για τη στάση που θα κρατήσει στη χώρα μας στις επικείμενες διεργασίες στο Κίνημα Αλλαγής.

Με ανάρτησή της η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζενμπεργκ διαψεύδει ότι δόθηκε «γραμμή» από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ερώτημα παραμένει εάν οι γαλάζιοι ευρωβουλευτές ψήφισαν αυθόρμητα τον Δημήτρη Παπαδημούλη. 

Και η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου με ανάρτησή της στο Facebook ξεκαθαρίζει ότι δεν ψήφισε τον Δημήτρη Παπαδημούλη

Από σήμερα Τρίτη το πρωί που κυκλοφόρησε η είδηση ότι μπορεί ευρωβουλευτές της ΝΔ να ψήφισαν τον Δημήτρη Παπαδημούλη για την Αντιπροεδρία της Κομισιόν, έχει ξεσπάσει μία αντιπαράθεση στα Social Media μεταξύ φίλων της ΝΔ που καταγγέλλουν το κόμμα τους για την απόφαση να στηρίξουν το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενδεικτικά:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:22