search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:13
MENU CLOSE

Η αντίδραση του δημοσιογράφου όταν το στούντιο έπιασε φωτιά και εκείνος μέσα έλεγε τις ειδήσεις (Video)

16.07.2019 08:13
Αυστραλία: «Χαμός» στο twitter με... εκκεντρικό διαμέρισμα - Διάφανη τουαλέτα με θέα... καθιστικό και κουζίνα! - Media

 

Το περιστατικό συνέβη μέσα σε στούντιο ραδιοφωνικού σταθμού κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων που εκφωνούν οι δημοσιογράφοι ανά ώρα.

Συνέβη στις 12 Σεπτεμβρίου του 2008, όμως ακόμη και σήμερα κάνει το γύρο του διαδικτύου. Όλα ξεκίνησαν στον ραδιοθάλαμο του σταθμού City 99,5 FM. Ο δημοσιογράφος εκφωνεί το δελτίο ειδήσεων όταν ξαφνικά ένα μικρό χαρτί στον κάδο απορριμμάτων πιάνει φωτιά.

Ο δημοσιογράφος εκφωνεί και δεν μπορεί να γυρίσει πίσω του να δει τι συμβαίνει. Η φωτιά λαμπαδιάζει μέσα στον κάδο και σύντομα αρχίζει να καίει τα χαρτιά που ήταν επάνω σε έναν πάγκο.

Ο δημοσιογράφος ατάραχος διαβάζει και διαβάζει αλλά αυτή τη φορά επειδή ο χώρος έχει γεμίσει καπνούς και διαισθάνεται τον κίνδυνο, λέει τις ειδήσεις όλο και πιο γρήγορα.

Κάποια στιγμή οι συνάδελφοι του βλέπουν ότι το στούντιο έχει γίνει πασχαλινή λαμπάδα και μπαίνουν με τους πυροσβεστήρες μέσα…

Δείτε το βίντεο με ήχο

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:12