25/02/2020 17:55:53

Η αντίδραση του δημοσιογράφου όταν το στούντιο έπιασε φωτιά και εκείνος μέσα έλεγε τις ειδήσεις (Video)

Η αντίδραση του δημοσιογράφου όταν το στούντιο έπιασε φωτιά και εκείνος μέσα έλεγε τις ειδήσεις (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη μέσα σε στούντιο ραδιοφωνικού σταθμού κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων που εκφωνούν οι δημοσιογράφοι ανά ώρα.

Συνέβη στις 12 Σεπτεμβρίου του 2008, όμως ακόμη και σήμερα κάνει το γύρο του διαδικτύου. Όλα ξεκίνησαν στον ραδιοθάλαμο του σταθμού City 99,5 FM. Ο δημοσιογράφος εκφωνεί το δελτίο ειδήσεων όταν ξαφνικά ένα μικρό χαρτί στον κάδο απορριμμάτων πιάνει φωτιά.

Ο δημοσιογράφος εκφωνεί και δεν μπορεί να γυρίσει πίσω του να δει τι συμβαίνει. Η φωτιά λαμπαδιάζει μέσα στον κάδο και σύντομα αρχίζει να καίει τα χαρτιά που ήταν επάνω σε έναν πάγκο.

Ο δημοσιογράφος ατάραχος διαβάζει και διαβάζει αλλά αυτή τη φορά επειδή ο χώρος έχει γεμίσει καπνούς και διαισθάνεται τον κίνδυνο, λέει τις ειδήσεις όλο και πιο γρήγορα.

Κάποια στιγμή οι συνάδελφοι του βλέπουν ότι το στούντιο έχει γίνει πασχαλινή λαμπάδα και μπαίνουν με τους πυροσβεστήρες μέσα…

Δείτε το βίντεο με ήχο

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.