search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:13
MENU CLOSE

Οριστικό τέλος στο θρίλερ: Στον Παπαχριστόπουλο η έδρα – Εκτός ο Κουρουμπλής

16.07.2019 13:36
Απόφαση εκλογοδικείου: Επιστρέφει στη Βουλή ο Παναγιώτης Κουρουμπλής - Πήρε την έδρα του Θανάση Παπαχριστόπουλου - Media
 
Οριστικό τέλος στο θρίλερ με την έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών. Το Πρωτοδικείο επικύρωσε σήμερα την έδρα στον Θανάση Παπαχριστόπουλο, γεγονός που συνεπάγεται ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μένει τελικά εκτός Βουλής, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1.
 
Σημειώνεται πως οι δυο υποψήφιοι βουλευτές είχαν διαφορά μόλις έξι σταυρών μετά το τέλος της καταμέτρησης. Ακολούθησε νέα επανακαταμέτρηση, έπειτα από αίτημα του κ. Κουρουμπλή, μετά την εξέταση του οποίου το Πρωτοδικείο αποφάσισε τελικά ότι την έδρα πρέπει να καταλάβει ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
 
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής με δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες είχε κάνει σαφές ότι αν δεν δοθεί η έδρα στον ίδιο, μετά τις παρατυπίες που, όπως υποστήριζε, είχε εντοπίσει, σκόπευε να προσφύγει στο Εκλογοδικείο.
 
Πάντώς, μέχρι να γίνει αυτό και να υπάρξει τελική απόφαση, η έδρα πηγαίνει στον Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο οποίος στις 11:00 της Τετάρτης, θα ορκιστεί βουλευτής.
 
Πηγή: ΑΝΤ1
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58