search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:15
MENU CLOSE

Χωρίς υπεράσπιση ο δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου – Γιατί παραιτήθηκε ο δικηγόρος του

17.07.2019 13:29
Χωρίς υπεράσπιση ο δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου - Γιατί παραιτήθηκε ο δικηγόρος του - Media

 

Παρουσία του δικηγόρου του, Μάρκου Περράκη, παρά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ότι κανείς νομικός δεν είχε αναλάβει την εκπροσώπηση του, οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα την Τρίτη, ο 27χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, όπου και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί,

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο 27χρονος είχε την απαιτούμενη νομική εκπροσώπηση, που αξίζει να σημειωθεί ότι δεν του είχε οριστεί από τον Εισαγγελέα, όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις που ο κατηγορούμενος για διάφορους λόγους, οικονομικούς και άλλους, αδυνατεί να προσλάβει συνήγορο υπεράσπισης.

Σύμφωνα πάντως με τα τελευταία δεδομένα ο κ. Μάρκος Περράκης, συνήγορος υπεράσπισης του 27χρονου το πρωί της Τετάρτης υπέβαλε την παραίτηση του στον αρμόδιο Εισαγγελέα, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους τους οποίους χαρακτήρισε προφανείς, η οποία, όπως είπε ο ίδιος στο zarpanews.gr , έγινε δεκτή.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Εισαγγελέας αναμένεται ως ορίζει ο νόμος να του διορίσει αυτεπάγγελτα νέο εκπρόσωπο, καθώς την Παρασκευή αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον ανακριτή και Εισαγγελέα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:15