search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:49
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο μακροβιότερος γενικός γραμματέας της κυβέρνησης

17.07.2019 14:55
Αυτός είναι ο μακροβιότερος γενικός γραμματέας της κυβέρνησης - Media

 

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, αλλά το συγκεκριμένο στέλεχος παραμένει αμετακίνητο στη θέση του, εδώ και οκτώ χρόνια και, εκτός απροόπτου θα συμπληρώσει δωδεκαετία στη γενική γραμματεία που βρίσκεται.

Ο λόγος για τον γενικό γραμματέα Θρησκευμάτων στο υπουργείο Παιδείας, Γιώργο Καλαντζή, ο οποίος παραμένει στη θέση του από τις 7 Ιουλίου του 2011, οπότε και παραιτήθηκε από Διευθυντής του Γραφείου του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης για να αναλάβει την θέση του Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων.

Με βάση το στοιχείο αυτό, ο κ. Καλαντζής έχει υπηρετήσει από την ίδια θέση στις κυβερνήσεις του Γιώργου Παπανδρέου, του Λουκά Παπαδήμου, του Παναγιώτη Πικραμμένου (υπηρεσιακή) του Αντώνη Σαμαρά, του Αλέξη Τσίπρα, της Βασιλικής Θάνου (επίσης υπηρεσιακή) και τώρα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:49