search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:40
MENU CLOSE

«Bianco»: H γεύση του λευκού… στην Τήνο (Photos)

18.07.2019 07:40
«Bianco»: H γεύση του λευκού... στην Τήνο (Photos) - Media

 

Ο διάλογος ανθρώπου και τόπου δεν είναι πουθενά τόσο αποκαλυπτικός όσο στην Τήνο, ένα νησί που συνεχώς ανακαλύπτεται για τις κρυφές και φανερές του χάρες

Μέσα από ένα συνδυασμό φυσικής ομορφιάς και ανθρώπινης δημιουργικότητας, η Τήνος αποτελεί τόπο καλαισθησίας και έκπληξης! Τόπος θρησκευτικός, με έντονη καλλιτεχνική παράδοση, τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί και σε απόλυτο προορισμό γεύσης! Η Τήνος φημίζεται πλέον για το καλό και ποιοτικό της φαγητό.

Αυτήν την παράδοση έρχεται να υπηρετήσει αλλά και να ενδυναμώσει αναδεικνύοντας την, το «Bianco» Beach House Restaurant, ένα εστιατόριο που δημιουργήθηκε στον Μπάλο, έναν ειδυλλιακό κολπίσκο που απέχει μόλις 6 χιλιόμετρα από την πόλη της Τήνου. Οι ιδιοκτήτες του, θέλησαν να επενδύσουν στην ποιότητα προσφέροντας μια ιδιαίτερη άποψη που συνδυάζει το φυσικό κάλλος, την εμπνευσμένη αρχιτεκτονική και design με την εκλεκτή κουζίνα, την πρωτοπορία και την ευγένεια της γεύσης, με δυο λόγια το νησιώτικο κοσμοπολιτισμό.

Μέσα στον μοναδικό κολπίσκο του Μπάλου εντάχθηκε και διαμορφώθηκε με έμπνευση το «Bianco» Beach House Restaurant από το Τηνιακό αρχιτεκτονικό γραφείο G.Vidalis σε συνεργασία με τον art director Μάνθο Καλούμενο που επιμελήθηκε το στήσιμο, τη χωροταξία και το design του χώρου. Στον σκιασμένο και ατμοσφαιρικό χώρο του εστιατορίου προσφέρονται ξεχωριστές γεύσεις φτιαγμένες από τον chef Κωνσταντίνο Σαρρή που δημιουργεί μια μοντέρνα ελληνική κουζίνα με έμφαση στο ψάρι, αλλά και σε απλά, κλασικά πιάτα, βάζοντας σε πρώτο πλάνο τα νόστιμα υλικά του νησιού.

Μεταξύ άλλων πιάτων, έχουν ξεχωρίσει το φρικασέ με ψάρι της ημέρας, ο μπακαλιάρος bianco με ανάλαφρη σάλτσα σκόρδου και το γιουβετσάκι θαλασσινών με ψητή ντομάτα και μοσχάτο Λήμνου. Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν το ντολμαδάκι θαλασσινών με σάλτσα σαφράν, αλλά και ceviche, ριζότο και ζυμαρικά. Έχουν προβλεφθεί και 5 πιάτα για meat lovers, καθώς και μια μεγάλη λίστα με καλοφτιαγμένα snacks, από ντάκο και Ceasar’s, μέχρι ταμπουλέ και μίνι burgers, που καλύπτουν και τις ώρες της παραλίας! Μεγάλο hit στα γλυκά, το cheesecake Βianco με αμυγδαλωτό Τήνου. Το εστιατόριο λειτουργεί από τις 12 πμ. έως τις 11.30 μμ.

Στον χώρο της παραλίας, κάτω από το εστιατόριο και πλάι στις ξαπλώστρες δημιουργήθηκε ένας ξεχωριστός χώρος bar με lounge καθίσματα και πολλές προτάσεις για δροσερά cocktails, που λειτουργεί από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, στις 8 που κλείνει η παραλία, αλλά και ανεξάρτητα, μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα!

Το Bianco Beach House Restaurant έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και τον θαυμασμό όλων των επισκεπτών του έχοντας και έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς του νησιού!

Bianco Beach House Restaurant Tinos
Tel. +306986752100
Instagram : bianco_tinos
Email : [email protected]

Πηγή: protothema

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:39