search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:10
MENU CLOSE

Συγκλονίζει ο πατέρας του Παύλου Φύσσα: «Άνθρωπος είναι και η Μάγδα»

18.07.2019 13:28
Συγκλονίζει ο πατέρας του Παύλου Φύσσα: «Άνθρωπος είναι και η Μάγδα» - Media
 
«Άνθρωπος είναι, αντοχές έχει». Με αυτά τα λόγια ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, Παναγιώτης, αναφέρθηκε στη σύζυγό του, η οποία για πρώτη φορά ήταν απούσα από τη δίκη της Χρυσής Αυγής.
 
Η Μάγδα Φύσσα, η οποία στο παρελθόν έχει λυγίσει στη θέα του δολοφόνου του γιου της, φαίνεται πως δεν θέλησε να γίνει αυτήκοος μάρτυρας της εκδοχής Ρουπακιά για τον τρόπο και τους λόγους που μαχαίρωσε τον 34χρονου μουσικό. Άλλωστε, σε προηγούμενες συνεδριάσεις έχει εκφραστεί ποικιλοτρόπως και μόνο στη θέα του κατηγορούμενου, άλλοτε εκτοξεύοντας γεμάτη οργή, κάποιο μπουκάλι, ενώ άλλες φορές έχει ξεσπάσει σε κλάμματα.
 
Ο Παναγιώτης Φύσσας σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε και στο περιεχόμενο της απολογίας Ρουπακιά, λέγοντας: «Αυτό που κατάλαβα, είναι ότι ο Ρουπακιάς προσπαθεί να το κάνει να φανεί σαν απλή ανθρωποκτονία. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Είπε πολλά ψεμματα. Να σας πω ένα που είπε; Είπε ότι το μαχαίρωμα ήταν άμυνα. Πήρε μετά όμως τον Πατέλη τηλέφωνο και του είπε “μαχαίρωσα το Φύσσα”».
 
Πηγή: news247.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:10