search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:11
MENU CLOSE

Ο Κ. Καραμανλής στη Βουλή: Η θερμή χειραψία με Βαρουφάκη και το …σβέρκωμα στον Σαμαρά (Photos)

18.07.2019 18:00
Ο Κ. Καραμανλής στη Βουλή: Η θερμή χειραψία με Βαρουφάκη και το ...σβέρκωμα στον Σαμαρά (Photos) - Media

 

Παλιούς γνώριμους, νέα στελέχη αλλά και συνοδοιπόρους, είχε την ευκαιρία να χαιρετίσει τις δύο πρώτες μέρες της νέας Βουλής, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ένας από αυτούς ήταν ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης. Ο πρώην υπουργός μιλούσε εκείνη τη στιγμή με το νυν υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα, όταν αντιλήφθηκε τον πρώην πρωθυπουργό. Έτεινε το χέρι και αντάλλαξε μια θερμή χειραψία με τον Κώστα Καραμανλή, συνοδευόμενη από πλατιά χαμόγελα.

Σε άλλο στιγμιότυπο, ο πρώην πρωθυπουργός έχει χαλαρή συνομιλία έναν άλλο πρώην πρωθυπουργό, τον Αντώνη Σαμαρά, ”συντοπίτη” του στα ”ορεινά” έδρανα της αίθουσας.

Ο Κώστας Καραμανλής αφού πρώτα χαιρέτισε έναν άλλο βουλευτή της ΝΔ, στράφηκε στον Αντώνη Σαμαρά τον οποίο μετά από τη χειραψία, σβέρκωσε φιλικά, προκαλώντας χαμόγελα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:10