search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:21
MENU CLOSE

Τίγρης περιφέρονταν στους δρόμους, δίπλα σε μικρά παιδιά που έπαιζαν (Video/Photos)

19.07.2019 07:20
Τεράστια τίγρης κυνηγάει 4 άνδρες – Τους φτάνει με ευκολία και με άλμα ρίχνει τον έναν κάτω (Video) - Media

 

Η… γατούλα το έσκασε και σκόρπισε τον τρόμο. Μόνο που φυσικά δεν μιλάμε για μια οποιαδήποτε γάτα, αλλά για το τεράστιο αιλουροειδές την τίγρη. Και εάν αναρωτιέστε εάν το έσκασε από κάποιον ζωολογικό κήπο σας λέμε πως όχι. Το έσκασε από το καμπριολέ αυτοκίνητο ενός Ρώσου στην πόλη Ιβάνοβο στη βόρεια Ρωσία.

Ο Ρώσος όπως φαίνεται και στο βίντεο, με το μαύρο φανελάκι, το καπέλο και τη χρυσή καδένα οδηγούσε ένα πολυτελές καμπριολέ αυτοκίνητο και είχε σαν κατοικίδιο μια τίγρη. Όπως άλλοι βάζουν τα σκυλιά τους μέσα στο αυτοκίνητο αυτό είχε βάλει στη θέση του συνοδηγού το τεράστιο αιλουροειδές.

Κάποια στιγμή στην κίνηση, η τίγρης αποφάσισε να φύγει και με ένα σάλτο πήδηξε έξω από το αυτοκίνητο. Όλοι τα έχασαν. Η τίγρης άρχισε να περπατάει στο δρόμο και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει και μια περιφραγμένη παιδική χαρά, που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτη από παιδάκια που έπαιζαν.

Στην αρχή οι οδηγοί νόμιζαν ότι γυρίζεται κάποια διαφήμιση αλλά όταν είδαν τον ιδιοκτήτη της τίγρης να την κυνηγάει για να την πιάσει ανάμεσα στα αυτοκίνητα, τρομοκρατήθηκαν, έβαλαν ασφάλειες και ανέβασαν τα τζάμια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:21