search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:09
MENU CLOSE

Συγκινητικό βίντεο: Τυφλό κοριτσάκι μαθαίνει στη φίλη της με προβλήματα όρασης πώς να χρησιμοποιεί το λευκό μπαστούνι

19.07.2019 08:26
Την τελευταία στιγμή η αστυνομία έσωσε μωράκι που η οικογένεια του ετοιμαζόταν να θάψει ζωντανό επειδή ήταν κοριτσάκι (Photos/Video) - Media

 

Το βίντεο ραγίζει καρδιές και ήδη έχει γίνει viral στο διαδίκτυο. Δείχνει δυο μικρά κοριτσάκια που η ηλικία τους δεν είναι πάνω από 8 ετών. Το ένα κοριτσάκι, η Βαλεντίνα η οποία είναι τυφλή μαθαίνει στη φίλη της την Μία που έχει προβλήματα όρασης, πώς να χρησιμοποιεί το λευκό μπαστούνι.

Στη θέση του μπαστουνιού, η Βαλεντίνα, χρησιμοποιεί ένα ζαχαροκάλαμο σα ραβδί.

«Κράτησε το έτσι. Ο δείκτης να πηγαίνει εδώ. Και το καλάμι να το μετακινείς έτσι» ακούγεται στο βίντεο να της υποδεικνύει.

Η Βαλεντίνα και η Μία κάνουν την άσκηση αυτή επάνω σε μια ράμπα ενώ η εκπαιδευτής του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Μιξο της Γουατεμάλας Ντιάνα Μπονίλα, λέει με ήρεμη φωνή στη μία: «Μην φοβάσαι, είμαστε όλοι εδω για σένα. Όλα θα πάνε καλα.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:08