search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:46
MENU CLOSE

Απατημένος σύζυγος έκοψε σύρριζα το «εργαλείο» του εραστή της γυναίκας του

19.07.2019 09:04
Απατημένος σύζυγος έκοψε σύρριζα το «εργαλείο» του εραστή της γυναίκας του  - Media

 

Απατημένος σύζυγος έκοψε με ψαλίδι τα γεννητικά όργανα του εραστή της γυναίκας του και στη συνέχεια έφυγε με αυτά προς άγνωστη κατεύθυνση έτσι ώστε να μην μπορεί να βρεθεί το μόριο του και οι γιατροί να μην μπορέσουν να το επανακολλήσουν.

Ο 49χρονος Άλεξ Μπονίλα, μπούκαρε στο σπίτι του εραστή της γυναίκας του στη Φλόριντα και αφού τον απείλησε με όπλο, τον έδεσε σε μια καρέκλα και τον ακρωτηρίασε.

Σύμφωνα με την αστυνομία η οργή με την οποία έδρασε ο Μπονίλα ήταν μεγάλη καθώς φέρεται ότι είχε πιάσει τη γυναίκα του στα πράσα να κάνει σεξ με τον εραστή της λίγες ημέρες πριν.

Η αστυνομία αρχικά ειδοποιήθηκε για περιστατικό μαχαιρώματος αλλά όταν έφτασε στο σημείο διαπίστωσε ότι το θύμα δεν είχε μαχαιρωθεί αλλά του είχαν αφαιρέσει το πέος με ψαλίδι. Ο δράστης είχε εξαφανιστεί και σαν λάφυρο είχε πάρει μαζί του το κομμένο πέος του εραστή της γυναίκας του.

Τελικά ο Μπονίλα εντοπίστηκε από την αστυνομία αρκετές ώρες αργότερα αλλά μαζί του δεν είχε το πεός του άλλου άνδρα.

Το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο χωρίς να είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του.  

 

Πηγή: espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:46