search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:00
MENU CLOSE

Απόλυτη φρίκη: «Τη βίαζα και νεκρή» είπε ο κατ’ ομολογία δολοφόνος της Σούζαν Ίτον

19.07.2019 14:15
Απόλυτη φρίκη: «Τη βίαζα και νεκρή» είπε ο κατ

 

Σκηνές βγαλμένες από το «Ψυχώ» περιλάμβανε η απολογία του 27χρονου που κρίθηκε προφυλακιστέος για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, o 27χρονος περιέγραψε αναλυτικά όσα είχε πει και προανακριτικά, ενώ παραδέχτηκε ότι τη βίασε τρεις φορες – και μάλιστα ακόμη κι αφότου είχε αφήσει την τελευταία της πνοή και το άψυχο σώμα της ήταν παγωμένο.

Είπε ότι βγήκε για να βρει μία γυναίκα να συνερευθουν ερωτικά και όταν την είδε στο δρόμο, τη χτύπησε με το αυτοκίνητο. Η άτυχη βιολόγος έπεσε στα γόνατα και βογκούσε και τότε την ξαναχτύπησε, σπάζοντάς της τη γνάθο και προκαλώντας της αιμορραγία.
 
Ο 27χρονος, εξερχόμενος από το δικαστικό μέγαρο Χανίων, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του θύματος, ενώ απολογούμενος, σύμφωνα με τον συνήγορό του, ομολόγησε τις πράξεις του.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:00