08/08/2020 12:19:18

Τι απαντά ο Ν. Χατζηνικολάου για το τέλος της Ελληνοφρένειας από τον Real FM

Τι απαντά ο Ν. Χατζηνικολάου για το τέλος της Ελληνοφρένειας από τον Real FM - Media

 

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Ελληνοφρένεια σταμάτησε να ακούγεται από τη συχνότητα του ρ/σ Real FM. Ωστόσο, μια ανάρτηση των συντελεστών της εκπομπής στο Twitter προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου.

Συγκεκριμένα, η Ελληνοφρένεια έγραψε: «Αγαπητό κοινό σας ανακοινώνουμε ότι η συνεργασία μας με τον Real διεκόπη.Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συναδέλφους δημοσιογράφους & ηχολήπτες για την καλή συνεργασία που είχαμε. Ευχαριστούμε και εσάς για την καθημερινή ακρόαση & στήριξη. Ραντεβού στα γουναράδικα. Καλή αντάμωση!».

Το ποστ αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Ν. Χατζηνικολάου, ο οποίος απάντησε: «Δεν διεκόπη η συνεργασία.Να λέτε την αλήθεια.Το συμβόλαιο σας έληξε.Και παρά τις δυσκολίες της εποχής το τιμήσαμε πλήρως και χωρίς καμμία «έκπτωση».Και οικονομικά-και δεν ήταν καθόλου εύκολο-και σε ότι αφορά την ΑΠΟΛΥΤΗ ελευθερία που πάντοτε είχατε».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.