search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:58
MENU CLOSE

«Σφάχτηκαν» στον αέρα Tσελέντης – Λέκκας για την επιτροπή εκτίμησης σεισμικού κινδύνου (Video)

20.07.2019 07:37
«Σφάχτηκαν» στον αέρα Tσελέντης - Λέκκας για την επιτροπή εκτίμησης σεισμικού κινδύνου (Video) - Media

 

Μετωπική αντιπαράθεση είχαν στον «αέρα» του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμης Λέκκας και ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου καθηγητής, Άκης Τσελέντης, ο οποίος δεν εκλήθη -το βράδυ της Παρασκευής- στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτίμησης Σεισμικής Επικινδυνότητας.

«Ανταποκριθήκαμε άμεσα και αποτελεσματικά» υποστήριξε στο «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά ο κ. Λέκκας και πρόσθεσε: «Είμαστε σε ύφεση. Εκείνο όμως στο οποίο εγώ θέλω να παρέμβω γιατί το άκουσα και εξοργίστηκα είναι ότι δεν εκλήθη ο κ. Τσελέντης. 20 χρόνια που ήταν στην επιτροπή εκτίμησης σεισμικού κινδύνου ο κ. Τσελέντης δεν ήρθε ούτε μία φορά. Τελευταία φορά που έγινε η σύσταση της επιτροπής σεισμικού κινδύνου ο κ. Τσελέντης ήταν στον εισαγγελέα και γι’ αυτό δεν μπήκε στην επιτροπή (….) Ο κ. Τσελέντης απαξιώνει συστηματικά το να παρευρεθεί στην επιτροπή γιατί του δίνεται η ελευθερία εκτός επιτροπής να διατυπώνει απόψεις που δεν ευσταθούν».

Ο κ. Τσελέντης από τη δική του πλευρά τόνισε: «Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον εισαγγελέα».

«Ποτέ δεν ήμουν υπόδικος. Λέει ψέματα. Τον κ. Χουλιάρα εννοεί. Δεν ήμουν ποτέ υπόδικος», πρόσθεσε.

«Θα πω και γω δύο πράγματα. Ακούστε με. Κατ’ αρχάς ένα ερώτημα. Είστε σεισμολόγος; Έχετε διοριστεί με επιστημονικά κριτήρια στον ΟΑΣΠ; Ή με πολιτικά κριτήρια; Σας όρισε ο κ. Σπίρτζης; Έχει λήξει η θητεία σας;».

Πηγή: newspost.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:55