14/07/2020 16:56:43

Αθηναΐς Νέγκα: «Oι περισσότεροι παριστάνουν τους τέλειους - Εγώ έχω λεύκη, σημάδια, ρυτίδες…»

Αθηναΐς Νέγκα: «Oι περισσότεροι παριστάνουν τους τέλειους - Εγώ έχω λεύκη, σημάδια, ρυτίδες…» - Media

 

Συνέντευξη στο περιοδικό Vita παραχώρησε η Αθηναΐς Νέγκα, μιλώντας μεταξύ άλλων για το αυτοάνοσο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της. Ένα θέμα που τον τελευταίο καιρό μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, στην προσπάθειά της να στηρίξει άτομα που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

«Γιατί η αναγνωρισιμότητα δεν έχει καμία απολύτως αξία αν δεν λες κάτι από την προσωπική σου ιστορία, δεν έχουμε άλλη σοβαρή χρήση. Στην Ελλάδα, οι περισσότεροι παριστάνουν τους τέλειους διότι φοβούνται. Πρέπει κάτι να λέω. Έτσι νιώθω πολιτισμένη, μπορεί με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσω κάποια γυναίκα να πάρει κουράγιο. Έχω λεύκη, σημάδια, ρυτίδες και πρέπει να πηγαίνω γυμναστήριο για να συμμαζεύομαι. Και πάλι όμως μεγαλώνω. Δεν μπορούμε πλέον να παράγουμε ΚΥΡΙΩΣ μελαχρινές και ξανθές Μπάρμπι, αψεγάδιαστες, ναζιάρες. Δεν ζούμε στον Λίβανο. Ούτε μπορούμε επίσης να έχουμε υπερ-σοβαρές γυναίκες παρουσιάστριες, υπερ-δυναμικές, υπερ-πλούσιες. Εγώ απέχω και από τα δύο αυτά μοντέλα. Είμαι στον τεράστιο, προσγειωμένο ενδιάμεσο χώρο» απάντησε, ερωτηθείσα γιατί θεωρεί τόσο σημαντικό να μοιράζεται με τον κόσμο το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.