19/02/2020 21:12:03

Δημήτρης Πιατάς: «Έχω συμβιβαστεί απόλυτα με τη φύση μου»

Δημήτρης Πιατάς: «Έχω συμβιβαστεί απόλυτα με τη φύση μου» - Media

 

Αντλεί δύναμη από την κωμικότητα του. Έχει περάσει πολλές δυσκολίες και αποτυχίες, αλλά, όπως αποκαλύπτει ο Δημήτρης Πιατάς, στο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» . Όμως αυτές του έδιναν πάντα δύναμη να κάνει επιτυχίες.

«Το πιο μεγάλο δώρο για μένα είναι ότι με προτιμούν ακόμη σε δουλειές. Γιατί δεν είναι αυτονόητο. Ο ανταγωνισμός είναι δεδομένος, η αγορά είναι σχετικά μικρή και κάνω μια δουλειά την οποία θα έκανα με χαρά ακόμα κι αν δεν πληρωνόμουν. Ποτέ δεν με απασχόλησε ότι δεν ήμουν ένας δίμετρος καλλονός. Κάποια στιγμή κατήργησα και τους καθρέπτες και λύθηκε εντελώς το πρόβλημα. Έχω συμβιβαστεί απόλυτα με τη φύση μου και είμαι μια χαρά. Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω. Πρόσφατα έγραψα  το τρίτο βιβλίο, το “Σινέ Λαύκος”, όπου τα λέω όλα για εμένα. Το βιβλίο αυτό θα μείνει όταν εγώ θα φύγω, ενώ το υποκριτικό μου έργο τελειώνει με το τέλος κάθε παράστασης».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.