17/02/2020 17:30:55

Ηράκλειο: Μάχη με τα κύματα για να σωθεί σκυλάκι - Το «ξεφορτώθηκαν» στη θάλασσα (Video)

Ηράκλειο: Μάχη με τα κύματα για να σωθεί σκυλάκι - Το «ξεφορτώθηκαν» στη θάλασσα (Video) - Media

 

Η αγριότητα και η έλλειψη παιδείας, που εκδηλώνονται με μια σειρά από συμπεριφορές επιεικώς κατακριτέες, επαναλήφθηκαν στο Ηράκλειο, με πρωταγωνιστή συνείδητο που πέταξε σκύλο στη θάλασσα. 

Σύμφωνα με τη neakriti.gr, το σκυλάκι ευτυχώς κατάφεραν να σώσουν από τα κύματα εργαζόμενοι του Κυνοκομείου του Δήμου Ηρακλείου, χωρίς να τραυματιστεί, και να το κρατήσουν στη ζωή.

Μετά τα πηγάδια και τις χαράδρες, η θάλασσα κάτω από τον Καράβολα, που υποτίθεται ότι είναι και τοποθεσία επίσκεψης των φιλόζωων με τα τετράποδά τους, αποδείχτηκε η... λύση για να ξεφορτωθεί το σκυλάκι που βγήκε τρομοκρατημένο από το νερό αναζητώντας ζεστασιά και ένα χάδι από τον άνθρωπο που το έσωσε.

Η προσπάθεια του εργαζομένου στο Κυνοκομείο Ηρακλείου αποδείχτηκε δύσκολη καθώς τα κύματα δεν του επέτρεπαν να πλησιάσει το άτυχο ζώο. 

Δήμαρχοι της Κρήτης: Δημιουργία κινητής Κτηνιατρικής Μονάδας

Εντωμεταξύ, ομόφωνα αποφάσισαν οι δήμαρχοι της Κρήτης να προχωρήσουν στη δημιουργία κινητής Κτηνιατρικής Μονάδας που θα φροντίζει τα αδέσποτα του νησιού. Την πρόταση έφερε στο τραπέζι της Περιφερειακής Ένωσης Δημάρχων Κρήτης ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Μαστοράκης, τονίζοντας την ανάγκη να βρεθεί μια έξυπνη και ευέλικτη λύση για τα αδέσποτα του νησιού. Η δημιουργία της κινητής Κτηνιατρικής Μονάδας θα φροντίζει τα αδέσποτα της Κρήτης κυρίως σε περιοχές που δεν υπάρχουν αντίστοιχες δημοτικές υπηρεσίες. Όπως αποφασίστηκε, θα κατατεθεί άμεσα σχετικό αίτημα στην Περιφέρεια Κρήτης, καθώς χωρίς τη συνεργασία της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας θα είναι αδύνατη η υλοποίηση του εγχειρήματος.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.