search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:55
MENU CLOSE

Η απάντηση της Γερασιμίδου σε όσους είπαν ότι το ΚΚΕ την εκμεταλλεύτηκε (Video)

20.07.2019 11:41
Ελένη Γερασιμίδου: «Τι να κάνω, να κλάψω γιατί έφυγε από την τηλεόραση η Μενεγάκη;» - Media

 

Και για τον λόγο που παραιτήθηκε από τη θέση του βουλευτή μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου στην εκομπή του Open TV «Καλοκαίρι not».

Η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία γνωστοποίησε λίγο μετά την εκλογή της πως δεν θα κρατήσει την έδρα της με το ΚΚΕ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και λόγω της παρουσίας της στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το ΚΚΕ εκμεταλλεύτηκε και εκείνη και τη Σεμίνα Διγενή.  

«Υπάρχει πρόβλημα μεγάλο γιατί κι εμείς δουλευταράδες είμαστε και δουλεύουμε συνέχεια, αλλά δεν περίμενε κανείς να έχει τόση πρεμούρα ο πρωθυπουργός όχι για το καλό, γιατί μπορεί να επιδεικνύουν δουλειά δουλειά δουλειά και άλλος το έχει πει, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος. Έρχονται οι ντιρεκτίβες από την Ευρωπαϊκή Ένωση και πρέπει να ψηφιστούν όλα τα εις βάρος μας νομοσχέδια. Όταν γίνονται ονομαστικές ψηφοφορίες εγώ δεν μπορώ να λείπω από τη Βουλή, αλλά δεν μπορώ να λείψω και από το θέατρο, στο οποίο έχω κλείσει για όλη τη σεζόν.

Από εκεί και πέρα εγώ πάντοτε όταν μου ζητάει το κόμμα μου να βοηθήσω, βοηθάω. Στεναχωριέμαι με αυτά που γράφουν και ειδικά όταν προέρχονται από ανθρώπους του κλάδου μου, πάρα πολύ. Επειδή εγώ τον κλάδο μου τον αγαπώ και τον υποστηρίζω, φανταζόμουν ότι θα ήξεραν ότι η Ελένη Γερασιμίδου δεν χειραγωγείται από κανέναν».

Για τη βουλευτική αποζημίωση η Ελένη Γερασιμίδου είπε: «Εμείς του ΚΚΕ παίρνουμε ένα πάρα πολύ μικρό ποσό, να γίνονται γνωστά αυτά τα πράγματα».

H Ελένη Γερασιμίδου εξελέγη βουλευτής με το ΚΚΕ στην εκλογική περιφέρεια της Β’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012, καθώς και του Ιανουαρίου του 2015. Επίσης, εξελέγη στις εκλογές του 2019 στην περιφέρεια Α’ Ανατολικής Αττικής, ωστόσο παραιτήθηκε και την έδρα κατέλαβε ο Γιάννης Γκιόκας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50