search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:49
MENU CLOSE

«Την έθαψα στην αυλή, αλλά δεν τη σκότωσα εγώ» δηλώνει ο γιος της ηλικιωμένης στο Κιάτο

20.07.2019 15:04
Αιματηρή συμπλοκή στα Πατήσια - Ένας νεκρός  - Media

 

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση θανάτου της ηλικιωμένης, που είχε εξαφανιστεί, από το χωριό της στο Κιάτο.

Η γυναίκα βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού της, με τον γιο της να παραδέχεται ότι την έθαψε προκειμένου να παίρνει τη σύνταξή της. 

«Δεν τη σκότωσα εγώ. Είχε προβλήματα υγείας και πέθανε στις 26 Νοεμβρίου. Πάντοτε μου έλεγε ότι όταν πεθάνει θέλει να τη θάψω στην αυλή του σπιτιού. Στις 27 Νοεμβρίου ήρθα να τη δω και ήταν νεκρή. Αποφάσισα να κάνω πράξη την τελευταία επιθυμία της» φέρεται να είπε ο γιος της στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. 

Ο θάνατός της αποδίδεται σε παθολογικά αίτια. Αυτό μένει να αποδειχτεί από τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής προκειμένου να διευκρινιστεί η αιτία θανάτου της ηλικιωμένης γυναίκας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:49