search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:30
MENU CLOSE

Ανέβηκε στη σκηνή και μαχαίρωσε γνωστό ηθοποιό – Καρέ καρέ το μαχαίρωμα (Video)

20.07.2019 16:43
Ντέιβιντ Γουίλιαμς σε Σάιμον Κάουελ: Είσαι κοκκαλιάρα σκύλ@ - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στην Κίνα και θύμα είναι ο γνωστός ηθοποιός Σάιμον Γιαμ ο οποίος είχε εμφανιστεί στο πλευρό της Αντζελίνα Τζολί στην ταινία Λάρα Κρόφτ.

Ο ηθοποιός παρευρέθηκε στα εγκαίνια ενός πολυκαταστήματος στο Ζονγκσαν και είχε ανέβει στη σκηνή όπου μιλούσε στο πλήθος. Τότε ανεβαίνει ένας άνδρας με φανέλλα. Με γοργά βήματα βγάζει ένα μαχαίρι από την τσέπη του, αφνιδιάζοντας τους πάντες και το καρφώνει στο στομάχι του ηθοποιού. Επικράτησε πανικός, ο ηθοποιός έτρεχε να σωθεί και ο άνδρας από πίσω να τον κυνηγάει. Οι άνδρες ασφαλείας λίγα δευτερόλεπτα μετά, ανεβαίνουν και εκείνοι στη σκηνή και ακινητοποιούν και αφοπλίζουν το δράστη.

Ο Λο Μι Τζαν, ατζέντης του Γιαμ δήλωσε πως ο πελάτης του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αλλά η ζωή του ηθοποιού βρίσκεται εκτός κινδύνου. «Τον μαχαίρωσε στο στομάχι και του έσκισε το χέρι, αλλά διατήρησε τις αισθήσεις του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24