search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:05
MENU CLOSE

Κολοκοτρώνης γίνεται ο Γιάννης Μπέζος

20.07.2019 17:57
Κολοκοτρώνης γίνεται ο Γιάννης Μπέζος - Media

 

Μία πολλά υποσχόμενη τηλεοπτική παραγωγή έρχεται να διεκδικήσει μεγάλο μερίδιο της πίτας της τηλεθέασης κατά τη σεζόν 2020 – 2021.

Πρόκειται για μία σειρά εποχής, με κεντρικό άξονα τη ζωή και τη δράση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη αλλά και τα ιστορικά γεγονότα της περιόδου εκείνης, η οποία αναμένεται να συζητηθεί πολύ και λόγω του πρωταγωνιστή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αφροδίτης Γραμμέλη για το «Πρώτο Θέμα», στον ρόλο του Γέρου του Μοριά θα δούμε τον Γιάννη Μπέζο, έναν καλλιτέχνη που έχει αποτελέσει το «κορμό» των μεγαλύτερων επιτυχιών στη λίστα με τις κωμικές σειρές της Ελλάδας. Τα υπόλοιπα μέλη του cast αναζητούνται ακόμα.

Η εταιρεία παραγωγής έχει ήδη βρεθεί και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει. Λέγεται, μάλιστα, πως για τις ανάγκες της σειράς θα δημιουργεί ένα στούντιο τόσο μεγάλο που όμοιό του δεν θα έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση.

Σε ό,τι αφορά στο σενάριο, αυτό θα βασίζεται τόσο στα απομνημονεύματα του Κολοκοτρώνη όσο και στα ιστορικά κείμενα που έχουν γραφτεί για εκείνον όλα αυτά τα χρόνια.

Το μόνο που μένει, είναι να βρεθεί το κανάλι που θα σηκώσει στις πλάτες του την υπερπαραγωγή αυτή, το οποίο -σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ- δεν θα αργήσει να «κλειδώσει».

 

Πηγή: dailymedia.gr  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:04