search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:06
MENU CLOSE

Χατζηπαναγιώτης για Καστάνη: Ευτυχώς (…) δεν τινάχτηκε η δουλειά μας στον αέρα

21.07.2019 10:17
Χατζηπαναγιώτης για Καστάνη: Ευτυχώς (...) δεν τινάχτηκε η δουλειά μας στον αέρα - Media

 

Και για την αποχώρηση της Ελένη Καστάνη από τη θεατρική παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα» μίλησε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στην εφημερίδα RealNews. 

Ξεκινήσατε πρόβες με την Ελένη Καστάνη, που αποχώρησε στη διαδρομή και ανέλαβε τον ρόλο της η Βίκυ Σταυροπούλου. Έγινε πολύς ντόρος με όλο αυτό. Υπήρξε ίντριγκα;

«Δεν υπήρξε καμία ίντριγκα, Βασίλη μου, κι εσύ το ξέρεις πολύ καλά. Απαντώ, λοιπόν, για τους υπόλοιπους. Η Ελένη δέκα ημέρες πριν από την πρεμιέρα μας, αποφάσισε να αποχωρήσει από τη δουλειά για προσωπικούς της λόγους. Ούτε μάλωσε με κανέναν ούτε υπήρξε κάποια ένταση ή κόντρα ή οτιδήποτε άλλο από αυτά που… εφευρίσκουν κάποιοι. Επέλεξε να φύγει, ζήτησε συγγνώμη που το έκανε στο… παρά πέντε κλαίγοντας και… αυτό ήταν! Ευτυχώς μπήκε στις πρόβες η Βίκυ Σταυροπούλου και έτσι δεν τινάχτηκε η δουλειά μας στον αέρα», δήλωσε ένας από τους καλύτερους κωμικούς στο ένθετο Reallife. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:05