search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:35
MENU CLOSE

Έβαλε όπισθεν και «έριξε» το ΙΧ του πάνω σε αστυνομικούς – Επεισοδιακή καταδίωξη

21.07.2019 12:48
Νέα Σμύρνη: Οκτώ προσαγωγές για επίθεση κατά αστυνομικών  - Media

 

Σκηνή βγαλμένη από κινηματογραφικά ταινία θύμιζαν όσα συνέβησαν, το βράδυ της Πέμπτης, σε κεντρικό δρόμο της Αλεξανδρούπολης, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν «ύποπτο» όχημα.

Όπως αναφέρει το e-evros.gr, επικαλούμενο μαρτυρίες αυτοπτών ο οδηγός αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών, συνέχισε την πορεία του και έπεσε πάνω σε ακινητοποιημένο όχημα με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές. Στη συνέχεια έκανε όπισθεν και προσέκρουσε πάνω στις μοτοσικλέτες των αστυνομικών. 

Ακολούθησε καταδίωξη με τον οδηγό να περνά τα φανάρια κόκκινα και διερχόμενους οδηγούς να παρακολουθούν έντρομοι την τρελή του πορεία.

Τελικά, οι αστυνομικοί ατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον οδηγό, που -σύμφωνα με πληροφορίες- βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:35