search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:01
MENU CLOSE

Πρόλαβαν τους εμπρηστές – Βρήκαν αυτοσχέδιους μηχανισμούς με φιδάκι

21.07.2019 14:34
Πρόλαβαν τους εμπρηστές - Βρήκαν αυτοσχέδιους μηχανισμούς με φιδάκι - Media

 

Μία πολύ επικίνδυνη κατάσταση κοντά σε δασική περιοχή με διάσπαρτους οικισμούς, γλίτωσαν με την επέμβαση τους Αστυνομία και Πυροσβεστική με την πολύτιμη συνδρομή ενός 46χρονου φύλακα.

Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής (21/7) στις 8:30 το πρωί ο άνθρωπος που είναι επιφορτισμένος για την ασφάλεια ως ιδιώτης, των οικισμών Σκροπονερίων και Βουλευτικών στο ΔΔ Ανθηδώνος παρατήρησε ένα λευκό φορτηγάκι άνευ διακριτικών και πινακίδων, να κινείται ύποπτα στην περιοχή. 

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτό εναπόθεσαν στο πρανές μία χάρτινη συσκευασία. Εν συνεχεία και στη θέα του φύλακα, τα άτομα μπήκαν βιαστικά στο φορτηγάκι και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο έφτασαν γρήγορα η Άμεση Δράση από τη Χαλκίδα και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θήβας διαπιστώνοντας ότι εντός της συσκευασίας υπήρχε ένα αντικουνουπικό σπιράλ το γνωστό φιδάκι, στο οποίο είχαν προσαρτήσει με αυτοκόλλητη ταινία τέσσερα (4) σπίρτα και γύρω από αυτό ήταν εμποτισμένο με εύφλεκτο υγρό, πιθανόν παραφινέλαιο, χαρτί υγείας!

Η Υπηρεσία της Πυροσβεστικής της Θήβας ανέλαβε την προανάκριση μιας υπόθεσης. 

Πηγή: lamiareport.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:59