search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:25
MENU CLOSE

Αγριογούρουνα το ένα πίσω από το άλλο, κόβουν βόλτες στους δρόμους της Εκάλης (Video)

21.07.2019 17:46
Αγριογούρουνα το ένα πίσω από το άλλο, κόβουν βόλτες στους δρόμους της Εκάλης (Video)  - Media

 

Όσοι τα έχουν δει (και οι κάμερες που τα έχουν καταγράψει) μιλούν για ένα μεγαλόσωμο θηλυκό αγριογούρουνο που κόβει βόλτες τα βράδια στους δρόμους της Εκάλης και τα μικρά της από πίσω να την ακολουθούν σε σειρά.

Οι κάτοικοι μάλιστα λένε ότι αναζητούν την τροφή τους  μέσα στον αστικό ιστό.

Είναι άγνωστο πως βρέθηκε εκεί το κοπάδι ωστόσο οι κάτοικοι οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κυρίως τις νυχτερινές ώρες αφού τα ζώα διασχίζουν τους δρόμους και ελλοχεύουν κίνδυνοι ατυχημάτων.

Ο δασολόγος-περιβαλλοντολόγος, διευθυντής υποστήριξης της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας-Θράκης, Κυριάκος Σκορδάς είχε εξηγήσει παλαιότερα στο Αθηναικό Πρακτορείο ότι τα περισσότερα από αυτά τα ζώα είναι υβρίδια, δηλαδή αγριογούρουνα διασταύρωση με γουρούνια ελευθέρας βοσκής: «Τα αγριογούρουνα γεννούν 2 με 4 μικρά, σε αντίθεση με τα υβρίδια που η κάθε γέννα κυμαίνεται από 6 έως 10»  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:24