search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:12
MENU CLOSE

Έκλεψε το ηλεκτρικό πατίνι χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν υπό…παρακολούθηση

22.07.2019 05:41
Έκλεψε το ηλεκτρικό πατίνι χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν υπό...παρακολούθηση - Media

 

Πίστεψε ότι το να κλέψει ένα από τα ηλεκτροκίνητα πατίνια της εταιρείας FLIIP θα ήταν εύκολη υπόθεση και ουδείς θα τον έπαιρνε χαμπάρι. Διαψεύστηκε όμως οικτρά αφού οι υπεύθυνοι μέσω της ειδικής εφαρμογής εντοπισμού, είχαν την δυνατότητα να παρακολουθούν καρέ-καρέ την διαδρομή που έκανε μέχρι να φθάσει στο κεφαλοχώρι όπου ζει. Έτσι έδωσαν το ακριβές στίγμα στην Αστυνομία για την προβλεπόμενη διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι αντιλήφθηκαν αμέσως ότι πρόκειται για κλοπή αφού, με βάση το σήμα που δέχτηκαν, το ηλεκτροκίνητο πατίνι κινούνταν εκτός της επιτρεπόμενης ζώνης που έχουν οριοθετήσει στην πόλη του Ηρακλείου. Ερμηνεύοντας μάλιστα τις ενδείξεις που τους έδινε η εφαρμογή, κατάλαβαν ότι ο μακρυχέρης δεν το πήρε σπρώχνοντας το αλλά το φόρτωσε πλαγίως σε καρότσα αγροτικού.

Παρακολουθώντας λοιπόν τις κινήσεις του πομπού διαπίστωσαν ότι το αγροτικό στο οποίο είχε φορτωθεί το ηλεκτροκίνητο πατίνι κινήθηκε προς κεφαλοχώρι του δήμου Ηρακλείου. Σταμάτησε για λίγη ώρα έξω από συγκεκριμένη καφετέρια του οικισμού και στην συνέχεια ο πομπός κατέγραψε να κινείται προς κάποιο συγκεκριμένο σπίτι όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο ίδιος πάντως ισχυρίστηκε ότι οι προθέσεις του παρεξηγήθηκαν. Ναι μεν πήρε το ηλεκτροκίνητο πατίνι, όχι όμως για να το κλέψει, αλλά να το …προστατεύσει από κλοπή καθώς είδε ύποπτες κινήσεις. Είχε σκοπό να το επιστρέψει την επόμενη ημέρα.

Πηγή: cretalive

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15