25/02/2020 10:39:47

Τι κάνουν οι πιο εκνευριστικοί συνάδελφοι στα γραφεία τους και σπάνε τα νεύρα όλων

Τι κάνουν οι πιο εκνευριστικοί συνάδελφοι στα γραφεία τους και σπάνε τα νεύρα όλων  - Media

 

Όλοι στο γραφείο θα έχουμε και κάποιον συνάδελφο που θα μας εκνευρίζει, που θα μας σπάει τα νεύρα. Αλήθεια ποιο είναι το προφίλ του εκνευριστικού συναδέλφου στο γραφείο; Του ανθρώπου που ξοδεύουμε τον περισσότερο χρόνο της ημέρας μας, μαζί του;

Σε δημοσκόπηση που έγινε ανάμεσα σε 2000 εργαζόμενους για μεγάλο πάροχο τηλεπικοινωνιών επιχειρήσεων στη Μεγάλη Βρετανία οι πιο εκνευριστικοί συνάδελφοι είναι εκείνοι που τρώνε στο γραφείο την ώρα της δουλειάς. Και όχι εκείνοι που τρώνε οτιδήποτε αλλά εκείνοι που φέρνουν ταπεράκι από το σπίτι και τρώνε ψάρια, φαγητό με κάρυ, βραστά αυγά ενώ κατά τη διάρκεια του φαγητού οι εκνευριστικοί συνάδελφοι αυτοί πλαταγιάζουν και χτυπάνε ηχηρά τα χείλη και τη γλώσσα τους.

Ψηλά στη κατάταξη των εκνευριστικών βρίσκονται και εκείνοι οι οποίοι μιλάνε στο τηλέφωνο δυνατά σαν να μην τους ενδιαφέρει ποιος είναι δίπλα τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.