search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:45
MENU CLOSE

Της επιτέθηκε αδέσποτη γάτα στον κήπο της και παραλίγο να χάσει τη ζωή της (Σκληρές Photos)

22.07.2019 07:46
Της επιτέθηκε αδέσποτη γάτα στον κήπο της και παραλίγο να χάσει τη ζωή της (Σκληρές Photos) - Media

 

Η 45χρονη Μόιρα Μπράντι έζησε μια απίστευτη περιπέτεια από το πουθενά η οποία λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή. Η Μόιρα βγήκε για να ποτίσει τον κήπο της και κάποια στιγμή έκανε την εμφάνιση της μια αδέσποτη γάτα μέσα από τα λουλούδια. Η γάτα προφανώς τρομοκρατήθηκε και επιτέθηκε με ορμή και ταχύτητα στην Μόιρα η οποία δεν ήξερε τι να κάνει για να αποφύγει τις γρατζουνιές.

Το χέρι της γέμισε γρατζουνιές αλλά τελικά κατάφερε να διώξει τη γάτα. Μέχρι το βράδυ όμως η Μόιρα άρχισε να αισθάνεται σωματικά πολύ άσχημα. Πονούσε παντού και το χέρι της είχε πρηστεί και μύριζε άσχημα.

Πήγε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι από τα νύχια της γάτας είχε προσβληθεί από στρεπτόκοκκο τύπου Α ο οποίος είχε προκαλέσει στο σώμα της τοξικό σοκ.

Η Μόιρα έπεσε σε κώμα ενώ το χέρι της άρχισε να σαπίζει. Οι γιατροί ύστερα από πολλές προσπάθειες και ισχυρά αντιβιοτικά κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Έχασε όμως ένα δάχτυλο από το αριστερό της χέρι.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:44