search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:09
MENU CLOSE

Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί πιάτο από τα Jumbo (Photo)

22.07.2019 09:20
Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί πιάτο από τα Jumbo (Photo) - Media

 

Για τη διακίνηση προϊόντος, στο οποίο διαπιστώθηκε μετανάστευση μολύβδου σε συγκέντρωση που υπερβαίνει το ανώτατο νομοθετικό επιτρεπόμενο όριο ενημερώθηκε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF). 

   Πρόκειται για πιάτο καθημερινής χρήσης από πορσελάνη με διάμετρο 19 cm, προέλευσης Κίνας, με κωδικό προϊόντος ITEMNO:DFB-075, αριθμό παρτίδας 16HKF7 και αριθμό γραμμοκώδικα 0470095000030.

   Το εν λόγω προϊόν, διατέθηκε από την εταιρεία “Jumbo AΕΕ”.

   Ο ΕΦΕΤ ζήτησε από την εν λόγω εταιρεία την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα του αναφερόμενου προϊόντος, να μην το χρησιμοποιήσουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:09