24/02/2020 06:17:29

Το πόδι της μάγκωσε στην κυλιόμενη σκάλα και ακρωτηριάστηκε (Video)

Το πόδι της μάγκωσε στην κυλιόμενη σκάλα και ακρωτηριάστηκε (Video)  - Media

 

Μια 60χρονη γυναίκα είχε πάει σε εάν μεγάλο πολυκατάστημα στην Κίνα για να ψωνίσει. Την ώρα όμως που ανέβαινε τις κυλιόμενες σκάλες – οι οποίες είχαν προηγουμένως συντηρηθεί- δεν πρόσεξε ένα κενό. Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι οι συντηρητές είχαν τοποθετήσει ειδική σήμανση ότι η σκάλα βρίσκεται υπό δοκιμή αλλά η γυναίκα θέλησε να ανέβη και έσκισε τις σημάνσεις.

Το πόδι της έπεσε μέσα και αμέσως το μηχάνημα το μάγκωσε. Η γυναίκα έπεσε στο έδαφος και φώναζε για βοήθεια. Κάποιος ψύχραιμος πάτησε το κουμπί έκτακτης ανάγκης που σταματάει τη σκάλα, αλλά ήταν αργά. Της είχε «μασήσει» το πόδι από το γόνατο και κάτω.

Μέχρι να έρθουν οι διασώστες η γυναίκα σφάδαζε από τον πόνο. Όταν κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν είδαν ότι της έλειπε το μισό πόδι. Την μετέφεραν αμέσως στο χειρουργείο όπου και κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή, δεν κατάφεραν όμως να σώσουν το πόδι της.  

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.