search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:30
MENU CLOSE

Κουμουτσάκος: Ξεκίνησε η διαδικασία επαναπροώθησης με 32 Πακιστανούς

24.07.2019 05:33
Κουμουτσάκος: Ξεκίνησε η διαδικασία επαναπροώθησης με 32 Πακιστανούς - Media

 

Την επαναπροώθηση 32 Πακιστανών, με αεροπορική πτήση και μετά από συνεννόηση με το Ισλαμαμπάντ, ανακοίνωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Σε δηλώσεις του στο Action 24, ο αναπληρωτής Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, τόνισε ότι τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις, ενώ τους 32 Πακιστανούς παράτυπους μετανάστες συνόδευαν αστυνομικοί και γιατρός.

Ο κ. Κουμουτσάκος αναγνώρισε ότι ο υπουργός της προηγούμενης κυβέρνησης, Δημήτρης Βίτσας, είχε κινήσει τις διαδικασίες για την επαναπροώθηση παράτυπων μεταναστών στην Ελλάδα, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι η νέα κυβέρνηση, κίνησε τα γρανάζια της διαδικασίας πιο γρήγορα.

Πρόσθεσε δε, ότι με αυτόν τον τρόπο θα σταλεί και ένα πρώτο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η συγκεκριμένη διαδικασία θα προχωρήσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:30