search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:25
MENU CLOSE

Ο γιος του Ζαχαριά σκοτώθηκε σε τροχαίο όπως και ο γιος του mr Jumbo – Τι εξετάζει η τροχαία (Photos)

24.07.2019 06:18
Ο γιος του Ζαχαριά σκοτώθηκε σε τροχαίο όπως και ο γιος του mr Jumbo – Τι εξετάζει η τροχαία (Photos) - Media

 

Τα παιχνίδια της μοίρας; Τι να πει κανείς. Ο γιος του Ζαχαριά ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας παιχνιδάδικων, σκοτώθηκε σε τροχαίο όπως ακριβώς και ο γιος του mr Jumbo.

Την Τρίτη στις 18.30 ο γιος του Ζαχαριά, Αλέξανδρος 23 ετών, οδηγούσε το ανθρακί Golf gti του στη λεωφόρο Τραπεζούντος, στο ρεύμα από την Άνοιξη προς τις Αφιδνες. Στο ύψος του νούμερου 88 του δρόμου για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του προς τα δεξιά και με μεγάλη ταχύτητα καρφώθηκε σε ένα δέντρο. Οδηγός του ήταν ο 23χρονος Αλέξανδρος ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο.

Πληροφορίες τις οποίες εξετάζει σοβαρά η τροχαία κάνουν λόγο για το εξής: Ο Αλέξανδρος επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα που οδηγούσε μια γυναίκα, αλλά την τελευταία στιγμή η οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να στρίψει. Το Golf είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και το μόνο που μπορούσε να κάνει ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς (ο οποίος ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο) ήταν να το στρίψει δεξιά. Κάτι που έγινε, αλλά με την ταχύτητα το αυτοκίνητο καρφώθηκε σε ένα δέντρο.

Στη συγκεκριμένη λεωφόρο η οποία έχει μια μεγάλη ευθεία και στην οποία συχνά γίνονται τροχαία λόγω της ταχύτητας που αναπτύσσουν οι οδηγοί, υπήρχαν κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το ανθρακί Golf να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα.

Επίσης, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο νεαρός φορούσε ζώνη ή όχι. Στην έρευνα φως θα ρίξουν βίντεο από κάμερες στην περιοχή αλλά και οι καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων, μεταξύ των οποίων και της οδηγού του προπορευόμενου οχήματος. Επίσης, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, όπως γίνεται πάντα σε τροχαία, για να διαπιστωθεί αν ο νεαρός είχε κάνει χρήση αλκοόλ. Επίσης θα διοριστεί και πραγματογνώμονας που θα αναλάβει να διαλευκάνει με επιστημονικό τρόπο το δυστύχημα. Παράλληλα, στο μικροσκόπιο θα μπει και το μοιραίο όχημα έτσι ώστε οι αστυνομικοί να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση ήταν, αν είχαν γίνει τα προβλεπόμενα σέρβις, πως ήταν τα ελαστικά και αν φυσικά είχε υποστεί νόμιμες μετατροπές.

Πριν από πέντε χρόνια, το καλοκαίρι του 2014 ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς είχε ξανατρακάρει με το υπερ-αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του, μια κατακόκκινη Ferrari. Μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν ο 18χρονος νέος. Το τροχαίο τότε είχε γίνει όταν στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της Ferrari και για να αποφύγει δύο διερχόμενα οχήματα, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Παιχνίδια της μοίρας

Τα παιχνίδια της μοίρας είναι σκληρά. Τον Φεβρουάριο του 2017, ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων Jumbo και βασικός ανταγωνιστής της εταιρείας «Ζαχαριάς», Απόστολος Βακάκης, έχασε τον 24χρονο γιο του Γιώργο στο μοιραίο τροχαίο που σημειωθηκε στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όταν η Porsche που οδηγούσε ο νεαρός Βακάκης, εξετράπη της πορείας της στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, έφυγε στον παράδρομο και έπεσε σαν ρουκέτα πάνω σε σταθμευμένο όχημα έξω από τουαλέτες στο πάρκινγκ της εθνικής οδού.

 

Πηγή φωτογραφιών: protothema.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:25