search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:19
MENU CLOSE

Τα όργανα του αεροσκάφους «ούρλιαζαν» αλλά οι πιλότοι τα αγνοούσαν – Η στιγμή που ρίχνουν το αεροπλάνο στη θάλασσα (Video)

24.07.2019 07:20
Τα όργανα του αεροσκάφους «ούρλιαζαν» αλλά οι πιλότοι τα αγνοούσαν – Η στιγμή που ρίχνουν το αεροπλάνο στη θάλασσα (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη επάνω από τον Ειρηνικό ωκεανό στη πτήση της εταιρείας Air Niugini με ένα Boeing 737. Το δυστύχημα είχε σημειωθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο με έναν νεκρό και εννέα τραυματίες, αλλά το βίντεο δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα.

Το αεροσκάφος έπρεπε να προσγειωθεί εν μέσω σφοδρής καταιγίδας. Οι πιλότοι δεν είχαν καθόλου ορατότητα και αντί να εμπιστευτούν τα όργανα του σκάφους τους, έκαναν του κεφαλιού τους.

Μέσα από το κόκπιτ διακρίνεται καθαρά και ακούγονται ευκρινώς οι προειδοποιήσεις των συστημάτων του αεροπλάνου για λανθασμένο ύψος και λάθος γωνία προσγείωσης, αλλά οι πιλότοι τον… χαβά τους.

Μέχρι που το αεροπλάνο αντί να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο. Έπεσε με ορμή στα νερά του Ειρηνικού σχεδόν 600 μέτρα μακρύτερα.

Όλα αυτά καταγράφηκαν από κάμερα μέσα στο πιλοτήριο του Boeing 737.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30