search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:54
MENU CLOSE

Επιστρέφει στα αμφιθέατρα του ΑΠΘ ο Ευάγγελος Βενιζέλος – Τι αποφάσισε η Σύγκλητος

24.07.2019 08:16
Βενιζέλος για Σακελλαροπούλου: Θα πετύχει απολύτως - Media

 

Στα πανεπιστημιακά έδρανα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ με την ιδιότητα του καθηγητή του  Συνταγματικού Δικαίου επιστρέφει από το νέο ακαδημαϊκό έτος ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την απόφασή του να μην συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου. 

Σύμφωνα με το ethnos.gr ο κ. Βενιζέλος έκανε σχετική αίτηση στις 26 Ιουνίου στο ΑΠΘ η οποία και συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (23/7) συνεδρίασης της  Συγκλήτου η οποία και αποφάσισε την «άρση αναστολής των καθηκόντων του καθηγητή πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Νομικής, Ευάγγελου Βενιζέλου λόγω λήξης της θητείας του ως βουλευτή».

 Ο κ. Βενιζέλος εκλέχθηκε στο ΑΠΘ το 1984 υφηγητής και στη συνέχεια καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, δημοσιεύοντας μεγάλο αριθμό μελετών, μονογραφιών, σχολίων σε δικαστικές  αποφάσεις και διδακτικών συγγραμμάτων.

Η συνεδρίαση της  Συγκλήτου δεν πραγματοποιήθηκε χθες στην κεντρική διοίκηση αλλά στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ, το οποίο βρίσκεται εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν νέες αντιδράσεις φοιτητών  για την αναγόρευση του Μητροπολίτη Άνθιμου ως επίτιμου διδάκτορα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30