search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:50
MENU CLOSE

Γνωστό τηλεοπτικό μοντέλο καταγγέλλει ξυλοδαρμό από τον πρώην της (Photos)

24.07.2019 08:29
nastazia2

 

Με μια ανάρτησή της στο facebook αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφό της, ενώ παράλληλα, δημοσίευσε φωτογραφίες που απεικονίζουν το κορμί της γεμάτο μώλωπες.

«Θα παρακαλούσα τον πρώην σύντροφό μου να σταματήσει να με ενοχλεί. Δεν θέλω να ξαναπεράσω αυτά εδώ. Ευχαριστώ!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η ζωή του μοντέλου έχει μετατραπεί σε κόλαση, εξαιτίας της συμπεριφοράς του ανθρώπου με τον οποίο διατηρούσε σχέση στο παρελθόν.

«Οι γυναίκες εκεί έξω να προσέχουν…» ανέφερε συγκεκριμένα, μιλώντας στην εφημερίδα. 

Η Ναστάζια Μητροπούλου έχει λάβει μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, κατακτώντας τον τίτλο Μις Ελληνική Ομορφιά, αλλά έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο ως ένα από τα «κορίτσια του Θέμου» στην εκπομπή του «ΟΛΑ». Μετά το τέλος της συνεργασίας της έκανε στροφή προς το τραγούδι, κυκλοφορώντας ένα κομμάτι με τίτλο «Call me baby». Τελικά, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη showbiz και την Αθήνα και να επιστρέψει στον Γαλατά, όπου ζει σήμερα με τη μητέρα της και τον αδερφό της.

Πληροφορίες: Espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:50