search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:56
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Την Πέμπτη η απολογία της Γαλλομαροκινής που κατηγορείται για τη δολοφονία του φίλου της

24.07.2019 09:24
Ηράκλειο: Την Πέμπτη η απολογία της Γαλλομαροκινής που κατηγορείται για τη δολοφονία του φίλου της - Media

 

Ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών, βρέθηκε η 44χρονη Γαλλομαροκινή, η οποία συνελήφθη για τη δολοφονία του 56χρονου συντρόφου της, μέσα σε δωμάτιο που διέμεναν κατά τη διάρκεια διακοπών τους στην περιοχή του Τσούτσουρου του δήμου Μινώα Πεδιάδος. Στην 44χρονη, στην οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, δόθηκε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι, ενώ η Εισαγγελία θα ορίσει δικηγόρο που θα αναλάβει την υπεράσπισή της. Επιπλέον ζητήθηκε η συνδρομή διερμηνέα, ο οποίος βοήθησε στην επικοινωνία με τις δικαστικές Ααρχές, καθώς η 44χρονη μιλάει μόνο τη γαλλική γλώσσα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 56χρονος άνδρας εντοπίστηκε αιμόφυρτος μέσα στο δωμάτιο που διέμεναν, με εμφανή χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο, κυρίως στο στήθος. Επίσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στον κάδο απορριμμάτων του μπάνιου ένα ματωμένο μικρό ψαλίδι, το οποίο θεωρείται ότι είναι το εργαλείο της επίθεσης κατά του άτυχου Γάλλου τουρίστα.

Πάντως, στον ισχυρισμό της 44χρονης ότι ο σύντροφος της αυτοτραυματίστηκε, απάντησε αρνητικά η ιατροδικαστική εξέταση, που αναφέρει ότι πρόκειται για έγκλημα, καθώς τα τραύματα προκλήθηκαν από άλλο άτομο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30