search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:49
MENU CLOSE

«Ασαφές το πλάνο αναδιάρθρωσης» της Folli Follie – Τι προτείνει στους ομολογιούχους

24.07.2019 16:51
Στην αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ για τη Folli Follie: Εξώδικο από Φλαμπουράρη για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα - Media

 

Η παροχή ενημέρωσης για τη νέα πρόταση αναδιάρθρωσης προς τους ομολογιούχους της, βρέθηκε στο επίκεντρο του Conference Call της διοίκησης της Folli Follie. Παρουσιάστηκε το πλάνο της εταιρείας για σπάσιμό της στα δύο (AssetCo και OpsCo)

Συνοπτικά το πλάνο προβλέπει προσφορά στους ομολογιούχους ποσών της τάξης των 90 εκατ. στα οποία αποτιμώνται τα ακίνητα που θα μεταβιβαστούν στην AssetsCo συνοδευόμενα από ομόλογο 20 εκατ. εκδόσεως της OpsCo, υπό τη μορφή ομολόγου 5ετούς διάρκειας με επιτόκιο 9%, εκτιμώντας ότι θα εισπραχθούν επιπλέον 10 εκατ.ευρώ.

Η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών έλαβε μέρος στο Conference Call, διάρκειας 30 λεπτών, χωρίς, όπως αναφέρει, να καταστεί δυστυχώς ουδείς σοφότερος για το πλάνο αναδιάρθρωσης και την πιθανότητας ευδοκίμησης του.

Διαβάστε περισσότερα στο Economy365

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:48