search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:03
MENU CLOSE

Ο χρόνος δεν αγγίζει τη Μιμή Ντενίση: Ποζάρει με μαγιό και πολλές γυναίκες ζηλεύουν… (Photo)

24.07.2019 17:08
Ο χρόνος δεν αγγίζει τη Μιμή Ντενίση: Ποζάρει με μαγιό και πολλές γυναίκες ζηλεύουν… (Photo) - Media

 

Για την Μιμή Ντενίση ο χρόνος δεν κυλά με την ίδια ταχύτητα που ενδεχομένως κυλά για τις υπόλοιπες γυναίκες. Η ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μοιράζεται μερικές στιγμές της με τους followers της στο Instagram.

Ποζάροντας με μαγιό κάτω από τον ήλιο, η Μιμή Ντενίση γράφει: «Φεύγοντας από την υπέροχη Νάξο για την αγαπημένη μου Τήνο πήρα μαζί μου όμορφες αναμνήσεις από ανθρώπους και μέρη. Μοναδικές παραλίες… υπέροχες γεύσεις… άψογη διαμονή… Με κέρδισε αυτό το νησί που δεν το ήξερα, του χρόνου πάλι. Την αγάπη μου στους φιλόξενους Ναξιώτες που θυμίζουν Έλληνες άλλων εποχών».

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, η φωτογραφία είναι αρετουσάριστη και η ηθοποιός… απλά υπέροχη!

View this post on Instagram

Φευγοντας απο την υπεροχη Ναξο για την αγαπημενη μου Τηνο πηρα μαζι μου ομορφες αναμνησεις απο ανθρωπους κ μερη.Μοναδικες παραλιες Πλακα @pepermint Μικρη Βιγλα @asteriasbythebeach υπεροχες γευσεις @axiotisa τετοια ταβερνα δεν υπαρχει πουθενα αλλα κ στην χωρα @mezemeze..Αψογη διαμονη @kedrossuites…Με κερδισε αυτο το νησι που δεν το ηξερα.του χρονου παλι.Την αγαπη μου στους φιλοξενους Ναξιωτες που θυμιζουν Ελληνες αλλων εποχων.#greeksummer #greekislands #paradise #naxosisland

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on

Πηγή: zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:02