search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:46
MENU CLOSE

O περιζήτητος εκατομμυριούχος που κλέβει την παράσταση στα σοκάκια της Μυκόνου (Photos)

24.07.2019 18:16
O περιζήτητος εκατομμυριούχος που κλέβει την παράσταση στα σοκάκια της Μυκόνου (Photos) - Media

 

Στη Μύκονο βρίσκεται ένας από τους πιο hot teenagers εκατομμυριούχους και απολαμβάνει τις βόλτες του στα σοκάκια του νησιού.

Ο γιος της διάσημης ηθοποιού Elizabeth Hurley φαίνεται ότι έχει ενθουσιαστεί από τις ομορφιές του κυκλαδίτικου νησιού, αφού στο πρόσωπό του είναι ζωγραφισμένα ο ενθουσιασμός και το χαμόγελο.

Ο φωτογραφικός φακός, λοιπόν, απαθανάτισε τον 17χρονο Damian Hurley να βολτάρει στα Ματογιάννια παρά τις δικαστικές περιπέτειες που είχε στην οικογένεια, καθώς εκείνος και ο παππούς του Dr Peter Bing βρέθηκαν στα δικαστήρια λόγω περιουσιακών διαφορών.

Συγκεκριμένα, ο 17χρονος νεαρός ήρθε αντιμέτωπος με τον παππού του, καθώς ο τελευταίος δεν θέλησε ο εγγονός του να λάβει μερίδιο από την περιουσία του, αφού είναι παιδί εκτός γάμου.

Σύμφωνα με τον παππού του Dr Peter Bing, εγγονός νοείται κάποιος που προέρχεται από έγγαμο βίο δύο ανθρώπων.

Φυσικά, το δικαστήριο δεν εξέλαβε το εν λόγω επιχείρημα σοβαρά υπόψιν κι έτσι ο 17χρονος Damian όχι μόνο απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο, αλλά παράλληλα είναι κι ένας από τους πιο περιζήτητους εκατομμυριούχους παγκοσμίως.

Πηγή: gossip-tv

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:46