search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:55
MENU CLOSE

Τηλεθέαση εβδομάδας: Χωρίς αλλαγή η κορυφή, πτώση στα περισσότερα κανάλια

25.07.2019 07:03
Τηλεθέαση: Πρώτος ο ΑΝΤ1 – «Μάχη» για την τρίτη θέση - Media

 

Δεν παρουσιάστηκαν ιδιαίτερες μεταβολές στην τηλεθέαση των καναλιών την εβδομάδα που μας πέρασε.

Τα περισσότερα κανάλια μεταδίδουν επαναλήψεις αφού οι εκπομπές και τα σίριαλ κατά κύριο λόγο έχουν ολοκληρωθεί. Αυτό σημαίνει ότι οι επιδόσεις ορισμένων καναλιών είναι πεσμένες σε σχέση με τους μήνες του χειμώνα.

Ο ΣΚΑΪ παραμένει στην κορυφή της τηλεθέασης εδώ και αρκετές εβδομάδες. Το κανάλι του Φαλήρου εκμεταλλεύθηκε την προεκλογική περίοδο και σκαρφάλωσε στην κορυφή κυρίως με τις ενημερωτικές εκπομπές. Το κανάλι του Φαλήρου είχε βέβαια απώλειες όπως και η πλειοψηφία των σταθμών.

Στη δεύτερη θέση είναι ο ΑΝΤ1 με απώλειες και πάλι.

Το κανάλι του Αμαρουσίου σημείωσε 12,7% ποσοστό πεσμένο κατά 0,4% πεσμένο σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση. Ο ALPHA ανέβηκε σε επιδόσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Το κανάλι της Κάντζας τα βρήκε σκούρα μετά το τέλος των σειρών του που αποτελούσαν τη μερίδα του Λέοντος.

Ο σταθμός σημείωσε 11,3% την εβδομάδα που μας πέρασε και κατέλαβε την τρίτη θέση στον πίνακα. Στην τέταρτη βρίσκεται το Star που είχε επίσης απώλειες σε ποσοστά. Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι σταθμοί παρέμειναν σταθεροί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:55