search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:07
MENU CLOSE

Απολύθηκε από θεατρικό η Φέι Ντάναγουεϊ: Χαστούκισε υπάλληλο της παραγωγής – Πετούσε βούρτσες στις κομμώτριες

25.07.2019 07:11
Απολύθηκε από θεατρικό η Φέι Ντάναγουεϊ: Χαστούκισε υπάλληλο της παραγωγής - Πετούσε βούρτσες στις κομμώτριες  - Media

 

Εκτός της θεατρικής παραγωγής «Tea at Five», στην οποία υποδυόταν την Κάθριν Χεπμπορν, βρέθηκε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποίος Φέι Ντάναγουεϊ, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.
Επικαλούμενο ανώνυμες πηγές από τον θεατρικό χώρο, το ρεπορτάζ της εφημερίδαν αναφέρει ότι η ηθοποιός το τελευταίο διάστημα επιδείκνυε μια άκρως επιθετική συμπεριφορά με αποτέλεσμα τα μέλη της παραγωγής να αισθάνονται φόβο ακόμα και για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Μάλιστα, η παράσταση της 10ης Ιουλίου στο Huntington Theatre της Βοστόνης ακυρώθηκε λίγες στιγμές πριν την πρεμιέρα της, επειδή όπως αναφέρουν οι πηγές της νεοϋορκέζικης εφημερίδας, η Ντάναγουεϊ χαστούκισε έναν υπάλληλο της παραγωγής, ενώ πέταξε και αντικείμενα πάνω σε άλλα άτομα.

Εξοργισμένη από τη ματαίωση της παράστασης, η Ντάναγουεϊ άρχισε να εκτοξεύει βρισιές προς πάσα κατεύθυνση, ενώ οι παραγωγοί του «Tea at Five» αρκέστηκαν σε μια λακωνική δήλωση, αναφέροντας απλά ότι «διέκοψαν τη σχέση τους με την ηθοποιό».

Το «Tea at Five» θα αποτελούσε -υποτίθεται- τη θριαμβευτική επιστροφή της 78χρονης Ντάναγουει στο θεατρικό σανίδι, ωστόσο, παρά το γεγονός ότι αρχικά έδειχνε αφοσιωμένη στον ρόλο της και ήταν ευχάριστη με τους υπολοίπους, ξαφνικά, η συμπεριφορά της άλλαξε.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές της εφημερίδας, άρχισε να αργεί στις πρόβες, δε μάθαινε τις ατάκες της, ενώ έθετε μια σειρά από παράλογες απαιτήσεις στους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης. Μια από αυτές, η απαγόρευσή της στους παρόντες να φορούν άσπρα ρούχα επειδή -όπως υποστήριζε- «της αποσπούσαν την προσοχή». Επιπλέον, δεν επέτρεπε στον σκηνοθέτη και τον συγγραφές της παράστασης να είναι παρόντες, ενώ πετούσε στο πάτωμα το φαγητό των υπολοίπων επειδή η ίδια… έκανε δίαιτα! Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συμπεριφορά της Ντάναγουεϊ ήταν ιδιαίτερα άσχημη απέναντι στις κομμώτριες και τις μακιγιέζ που επιμελούνταν την εμφάνισή της με τις καταγγελίες να αναφέρουν ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που τους έριχνε βούρτσες και πινέλα στο κεφάλι…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:07