search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:02
MENU CLOSE

Τροπικός καιρός και σήμερα, Πέμπτη: Ζέστη με βροχές και καταιγίδες – Πού θα φτάσει η θερμοκρασία (Χάρτης)

25.07.2019 07:28
Τροπικός καιρός και σήμερα, Πέμπτη: Ζέστη με βροχές και καταιγίδες - Πού θα φτάσει η θερμοκρασία (Χάρτης) - Media

 

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Πέμπτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τον υδράργυρο να φτάνει στους 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ηπειρωτικά κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, αναμένονται βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με το meteo, η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί, από 12 έως 30 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 16 έως 33 βαθμούς, στην Ήπειρο από 18 έως 36 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 17 έως 35 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 20 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 34 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 30 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 19 έως 33 βαθμούς, αλλά στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και τοπικά στις Κυκλάδες και στο Καρπάθιο πέλαγος 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και κατά τις θερμές ώρες της ημέρας από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι καλός με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, με προοδευτική μικρή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν με πιθανότητα να εκδηλωθούν παροδικοί όμβροι, κυρίως στα ορεινά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43