search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:34
MENU CLOSE

Σάλος από απαράδεκτη ανάρτηση αστυνομικού για την Αμερικανίδα βιολόγο (Photo)

25.07.2019 08:29
Σε ψυχιατρική εξέταση ο φονιάς της Eaton - Σοκάρει το πώς περιγράφει τη στιγμή της παράσυρσης - Media

 

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε στα social media ανάρτηση αστυνομικού ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες μετά την εξαφάνιση της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη.

Όπως αναφέρει το zarpanews, όταν είχε εξαφανιστεί η 60χρονη, που τελικά βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά στην περιοχή του Μάλεμε Χανίων, στήθηκε τεράστια αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή άλλων φορέων και εθελοντών για τον εντοπισμό της, στην ευρύτερη περιοχή του Κολυμπαρίου.

Ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες, ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχε στην επιχείρηση έγραψε στο facebook: «Δυνατή search team…Πού θα πάει μωρή, θα σε βρούμε».

 Όπως ήταν λογικό, όταν εντοπίστηκε το πτώμα της 60χρονης, η ανάρτησή του προκάλεσε αρνητικά σχόλια από χρήστες, καθώς την ώρα που ο αστυνομικός έγραφε τα παραπάνω η άτυχη βιολόγος ήταν ήδη νεκρή.

Το enikos.gr επικοινώνησε με τον συγκεκριμένο αστυνομικό, ο οποίος υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Δεν το εννοούσα, δεν το έγραψα έτσι όπως εμφανίζεται στην ανάρτησή μου. Αγωνιούσαμε να βρούμε τη γυναίκα. Εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν κάνω τέτοιους χαρακτηρισμούς, αν δείτε και τις προηγούμενες αναρτήσεις μου» .

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28